Na víkend 2.-3.března připravujeme oblíbené specialitky z hovězího masa.
Polévka : Hovězí gulášová s bramborem ( 1,9 )
Hlavní jídla :
180 g Hovězí Rump steak s pepřovou nebo houbovou omáčkou, pečené bramborové plátky ( 1,7 )
500 g Hovězí pečená barbecue žebra, podávaná s čerstvým křenem a hořčicí, pivní chleba, čalamáda ( 1,10 )
180 g Burger s trhaným hovězím masem, slaninou a čedarem, barbecue dip, steakové hranolky ( 1,3,7 )
Dezert :
Čokoládový fondant se šlehačkou a ovocem ( 1,3,7 )
Pivo a něco k němu : AKCE 2+1 na speciály pokračuje
0,4 l FRANTIŠEK ALE 11°
0,4 l JULIE APA 11°
0,4 l WALTER ALE 12°