O víkendu 24. – 25. února zveme všechny milovníky smažených řízků do Pivovaru v Sokolnicích.

Víkendové menu:

Polévka : Boršč s hovězím masem a nočkem z kysané smetany ( 1,3,7 )

Nabídka řízků :

200g Smažený telecí řízek ( 1,3,7 )

200g Smažené česnekové řízečky z vepřové panenky ( 1,3,7 )

200g Smažená vepřová krkovička, naložená v hrubozrnné hořčici ( 1,3,7,10 )

200g Smažené krůtí řízečky, balené v parmezánové strouhance ( 1,3,7 )

200g Smažený sekaný řízek s čedarem ( 1,3,7 )

200g Smažený dančí řízek, balený v tymiánové strouhance ( 1,3,7 )

Přílohy :

200g Bramborový salát s majonézou ( 1,3,7,9,10,12 )

200g Vídeňský bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 )

200g Bramborová kaše ( 1,3,7 )

200g Mačkané brambory s jarní cibulkou a máslem ( 9 )

200g Vařené brambory s máslem a petrželkou ( 1,3,7 )

200g Farmářské brambory ( slanina, červená cibule, kukuřice, smetana )( 1,3,7,9 )

200g Pečené bramborové plátky

200g Hranolky steakové

Saláty :

100g Okurkový salát

100g Čalamáda

100g Sterilovaný okurek

Dezert :

3 ks Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou ( 1,3,7 )

AKCE 2+1 na pivní speciály FRANTI3EK ALE 11°, JULIE APA 11° , WALTER ALE 12°