Vyberte si!
denní & víkendové menu
denní menu
22. – 26.7. 2024
11:00 – 14:00 hod. OBJEDNÁVKY JÍDEL DO MENUBOXŮ PŘIJÍMÁME POUZE DO 10:30 hod !!!
UPOZORNĚNÍ
VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.
P O D Á V Á M E P O U Z E
P O L E D N Í M E N U !!!
VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.
NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!
Pondělí 22.7.
Polévka : Vývar se zeleninou, masem a nudlemi ( 1,9 ) | |
1) Čočka na kyselo, opékaný klobás, uzené maso, okurek ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Smažený květák, vařené brambory s máslem a petrželkou, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Vepřová kotleta zapečená hermelínem a slaninou, pečené bramborové plátky, česnekový dip ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 5) Italské krémové rizoto s grilovaným krůtím prsíčkem, parmezán ( 1,3,7 ) |
165,- 249,- |
Úterý 23.7.
Polévka : Hrstková ( 1,9 ) | |
1) Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Vepřové kostky na houbách, cibulovo-slaninové ragů, houskový a karlovarský knedlík ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Steak z vepřové krkovičky, grilovaná zelenina, pečené bramborové čtvrtky, tatarka ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Italské krémové rizoto s grilovaným krůtím prsíčkem, parmezán ( 1,3,7 ) | 249,- |
Středa 24.7.
Polévka : Česnečka s chlebovými krutony ( 1,9 ) | |
1) Špagety pomodoro, kuřecí kousky s bazalkou a sušenými rajčaty, parmezán ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Smažená kuřecí kapsa s čabajkou a hermelínem, mačkané brambory s jarní cibulkou, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Steak z nízkého roštěnce, chimichurri omáčka, steakové hranolky, zeleninová přízdoba ( 1,3,9 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Italské krémové rizoto s grilovaným krůtím prsíčkem, parmezán ( 1,3,7 ) | 249,- |
Čtvrtek 25.7.
Polévka : Frankfurtská s párkem ( 1,9 ) | |
1) Asijská kuřecí pánev se zeleninou a bambusovými výhonky, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Kuřecí steak se sázeným vejcem, grilovaná cuketa, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Vepřová krkovice na kořenové zelenině a červeném víně, mačkané brambory( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Italské krémové rizoto s grilovaným krůtím prsíčkem, parmezán ( 1,3,7 ) | 249,- |
Pátek 26.7.
Polévka : Bramboračka ( 1,9 ) | |
1) Smažený karbanátek, bramborová kaše, míchaný salátek ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Hovězí pečeně po znojemsku, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Tortilla s trhaným masem, zeleninou a cheddarem, hranolky, chilli fazole, limetkový dip ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Italské krémové rizoto s grilovaným krůtím prsíčkem, parmezán ( 1,3,7 ) | 249,- |
VÍKENDOVÝ TIP ŠÉFKUCHAŘE
20. – 21.července
Polévka
s hříbky ( 1,9 )
Hlavní jídlo
barbecue omáčka, steakové hranolky, salátek coleslaw ( 1,3,7 )
šťouchané brambory, okurkový salátek ( 1,3,7 )
Pivo a něco k němu :
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
Dezert :
s oivocem a šlehačkou ( 1,3,7 )