Vyberte si!

denní & víkendové menu

denní menu

22. – 26.4. 2024

11:00 – 14:00 hod.  OBJEDNÁVKY  JÍDEL  DO  MENUBOXŮ  PŘIJÍMÁME POUZE  DO  10:30 hod !!!

 

UPOZORNĚNÍ

VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.

P O D Á V Á M E    P O U Z E     

P O L E D N Í   M E N U !!!

VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO  LÍSTKU

VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.

 

NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!

  Pondělí   22.4.  

Polévka : Zeleninová krémová s krutony ( 1,9 )
1) Čočka na kyselo, opékaný klobás ( 100g ), vejce, okurek, chleba     (1,3,9) 139,-
2) Pečená krkovička na pivu s vídeňskou cibulkou, šťouchané brambory   ( 1,3,7 ) 149,-
3) Kuřecí steak s čabajkou a modrým sýrem, pečené brambory, tatarka  ( 1,3,7 ) 159,-
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 159,-
5) Grilovaný losos ( 120g ) na mixu listových salátů s cherry rajčátky, bageta, citron (1) 249,-

 

 Úterý  23.4.

Polévka :  Mexická s tortillovými chipsy      ( 1,9 )
1)  Bratislavská vepřová plec , houskový knedlík  ( 1,3,7 ) 139,-
2)  Smažená vepřová kapsa se slaninou a uzeným sýrem, vařené brambory s máslem a petřželkou, tatarka  ( 1,3,7 )  149,-
3) Kuřecí steak Caprese ( rajčata, mozarela ), hranolky, česnekový dip     ( 1,3,7 ) 159,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 159,-
5 ) Grilovaný losos ( 120g ) na mixu listových salátů s cherry rajčátky, bageta, citron (1) 249,-

 

 

   Středa 24.4.

      Polévka Hovězí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou  ( 1,9 )
1)  Pražská kuřecí roláda ( šunka, hrášek, vejce ), mačkané brambory s jarní cibulkou        ( 1,3,7 ) 139,-
2)  Špagety Pomodoro ( rajčatová omáčka, bazalka, česnek ) s kuřecím masem a parmezánem    ( 1,3,7 ) 149,-
3)  Vepřová kotleta na grilu se sázeným vejcem, hranolky, tatarka   ( 1,3,7 ) 159,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 159,-
5)  Grilovaný losos ( 120g ) na mixu listových salátů s cherry rajčátky, bageta, citron (1) 249,-

 Čtvrtek  25.4.

Polévka : Farmářská s párkem a bramborem   ( 1,9 )
1)  Vepřové výpečky, zelí, houskový knedlík     ( 1,3,7 ) 139,-
2)  Krůtí nudličky na červeném víně s anglickou slaninou a zeleninou, jasmínová rýže        ( 1,3,7 )  149,-
3)  Hovězí steak z nízkého roštěnce, chimichurri omáčka, pečené brambory  159,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát   ( 1,3,7,9,10,12 ) 159,-
5)  Grilovaný losos ( 120g ) na mixu listových salátů s cherry rajčátky, bageta, citron (1) 249,-

 

  Pátek  26.4.

Polévka :  Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem  ( 1,9 )
1)  Francouzské brambory s uzeným masem a slaninou, okurek ( 1,3,7 )   139,-
2)  Kuřecí medailonky Sweet chilli, opečené brambory, máslová kukuřice   ( 1,3,7 ) 149,-
3)  Smažené česnekové řízečky z vepřové panenky, bramborová kaše, okurek                ( 1,3,7 ) 159,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 )                                      159,-
5)  Grilovaný losos ( 120g ) na mixu listových salátů s cherry rajčátky, bageta, citron (1) 249,-

 

                                                    VÍKENDOVÝ   TIP   ŠÉFKUCHAŘE          

                                                                        27. – 28.dubna

                                                                                     

 

 

Polévka

 

0,3 l RAJČATOVÁ KRÉMOVÁ
79,-

s parmezánem    ( 3,7 )

 

Hlavní jídlo

 

200g PEČENÁ KRKOVIČKA
249,-

s červeným zelím a domácími bramboráčky  ( 1,3,7 )

200 g SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PLNĚNÁ CHORIZEM A CHEDDAREM,
249,-

bramborové pyré      ( 1,3,7 )

200g PIVNÍ SLÁMA
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

3 ks MLÁTOVÉ SILNÉ SLANÉ TYČINKY
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

Dezert :

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT
99,-

s jahodou a šlehačkou  ( 1,3,7 )