Vyberte si!
denní & víkendové menu
denní menu
3. – 7.2. 2025
11:00 – 14:00 hod. OBJEDNÁVKY JÍDEL DO MENUBOXŮ PŘIJÍMÁME POUZE DO 10:30 hod !!!
UPOZORNĚNÍ
VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.
P O D Á V Á M E P O U Z E
P O L E D N Í M E N U !!!
VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.
NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!
Pondělí 3.2.
Polévka : Hrstková ( 1,9 ) | |
1) Znojemská vepřová kýta, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Trhané vepřové maso na cibulce, pečené bramborové plátky, česnekový dip ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Tortilla s kuřecím masem, mexická salsa, hranolky ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 225,- |
Úterý 4.2.
Polévka : Bramboračka s houbami ( 1,9 ) | |
1) Kuřecí plátek zapečený šunkou a sýrem, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Holandský řízek, bramborová kaše, okurek ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Vepřová krkovice s pepřovou omáčkou a grilovanou paprikou, pečené brambory | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 225,- |
Středa 5.2.
Polévka : Špenátová s vejcem ( 3,9 ) | |
1) Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Hovězí nudličky Stroganof, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Kuřecí steak s čabajkou a modrým sýrem, pečené brambory, tatarka ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 225,- |
Čtvrtek 6.2.
Polévka : Boršč ( 1,9 ) | |
1) Čevabčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory, zelný salátek (1,3,9,10 ) |
145,- |
2) Cordon bleu, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Kuřecí steak na rozmarýnu, pečené brambory s kukuřicí a červenou cibulí, česnekový dip | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,.7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 225,- |
Pátek 7.2.
Polévka : Vývar s játrovou rýží ( 1,9 ) | |
1) Vepřové rizoto s kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem, okurek ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Česnekové řízečky z kotlety, mačkané brambory s cibulkou, míchaný salátek ( 1,3,7 ) |
155,- |
3) Kuřecí steak se slaninovými fazolkami, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,.7,9,10,12 ) |
165,- |
5) Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 225,- |
ODPOLEDNI TIP ŠÉFKUCHAŘE OD 14:00 hod.
Polévka : 0,3l Francouzská cibulačka s tymiánem a bílým vínem, sýrové krutony ( 1,9 ) | 79,– |
150g Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) 180g Česnekové řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, míchaný salátek ( 1,3,7 ) |
225,- 249,- |
VÍKENDOVÝ TIP ŠÉFKUCHAŘE
8. – 9. února
+ výběr z jídelního lístku
Polévka
pečivo ( 1,9 )
Hlavní jídlo
americká brambory, česnekový dip ( 1,3,7 )
mačkané brambory s jarní cibulkou, míchaný salátek ( 1,3,7 )
Pivo a něco k němu :
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
polotmavý francouzský speciál, receptura pocházející ze severní části Francie, ovlivněná Belgickou pivní kulturou.
Dezert :
s ovocem a šlehačkou (1,3,7 )