Vyberte si!

denní & víkendové menu

denní menu

3. – 7.2. 2025  

11:00 – 14:00 hod.  OBJEDNÁVKY  JÍDEL  DO  MENUBOXŮ  PŘIJÍMÁME POUZE  DO  10:30 hod !!!

 

UPOZORNĚNÍ

VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.

P O D Á V Á M E    P O U Z E     

P O L E D N Í   M E N U !!!

VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO  LÍSTKU

VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.

 

NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!

  Pondělí   3.2.

Polévka  :  Hrstková   ( 1,9 )
1)  Znojemská vepřová kýta, dušená rýže   ( 1,3,7 ) 145,-
2)  Trhané vepřové maso na cibulce, pečené bramborové plátky, česnekový dip  ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Tortilla s kuřecím masem, mexická salsa, hranolky       ( 1,3,7 ) 165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 165,-
5)  Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka                   ( 1,3,7 ) 225,-

 

Úterý 4.2.

Polévka :  Bramboračka s houbami    ( 1,9 )
1)  Kuřecí plátek zapečený šunkou a sýrem, hranolky, tatarka     ( 1,3,7 )  145,-
2)  Holandský řízek, bramborová kaše, okurek     ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Vepřová krkovice s pepřovou omáčkou a grilovanou paprikou, pečené brambory 165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 )  165,-
5)  Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka                   ( 1,3,7 ) 225,-

 

 

   Středa 5.2.

    Polévka  :  Špenátová s vejcem  ( 3,9 )
1)  Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík        ( 1,3,7 ) 145,-
2)  Hovězí nudličky Stroganof, dušená rýže  ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Kuřecí steak s čabajkou a modrým sýrem, pečené brambory, tatarka     ( 1,3,7 ) 165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 165,-
5)  Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka                   ( 1,3,7 ) 225,-

  Čtvrtek 6.2.

Polévka :  Boršč   ( 1,9 )

 1)  Čevabčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory, zelný salátek      (1,3,9,10 )

145,-
 2)  Cordon bleu, hranolky, tatarka       ( 1,3,7 ) 155,-
 3)  Kuřecí steak na rozmarýnu, pečené brambory s kukuřicí a červenou cibulí, česnekový dip     165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,.7,9,10,12 ) 165,-
 5)  Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka                   ( 1,3,7 ) 225,-

 

  Pátek  7.2. 

Polévka  :  Vývar s játrovou rýží     ( 1,9 )
1)  Vepřové rizoto s kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem, okurek      ( 1,3,7 ) 145,-

2)  Česnekové řízečky z kotlety, mačkané brambory s cibulkou, míchaný salátek       ( 1,3,7 )

155,-
3)  Kuřecí steak se slaninovými fazolkami, hranolky, tatarka      ( 1,3,7 ) 165,-

4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,.7,9,10,12 )

165,-
5)  Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka                   ( 1,3,7 ) 225,-

 

ODPOLEDNI  TIP  ŠÉFKUCHAŘE       OD 14:00 hod.

 Polévka : 0,3l  Francouzská cibulačka s tymiánem a bílým vínem, sýrové krutony    ( 1,9 )  79,

150g   Telecí játra na grilu se sázeným vejcem a slaninou, steakové hranolky, tatarka    ( 1,3,7 )

180g  Česnekové řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, míchaný salátek   ( 1,3,7 )

225,-

249,-

                                                          VÍKENDOVÝ  TIP  ŠÉFKUCHAŘE

                                                                            8. – 9. února

                                                                                                                       +  výběr z jídelního lístku

                                                                                             

                                                                                     

 

 

Polévka

 

0,3l POCTIVÁ GULÁŠOVKA,
79,-

pečivo   ( 1,9 )

Hlavní jídlo

 

180g SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY, ČERVENÉ CIBULE, PAPRIKY A ŽAMPIONŮ,
249,-

americká brambory, česnekový dip    ( 1,3,7 )

180g SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA SE SUŠENÝMI RAJČATY A BALKÁNSKÝM SÝREM,
249,-

mačkané brambory s jarní cibulkou, míchaný salátek    ( 1,3,7 )

Pivo a něco k němu :

200g PIVNÍ SLÁMA
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

3 ks MLÁTOVÉ SILNÉ SLANÉ TYČINKY
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

FRANTIŠEK ALE 11°
58,-

polotmavý francouzský speciál, receptura pocházející ze severní části Francie, ovlivněná Belgickou pivní kulturou. 

Dezert :

ČOKOLÁDPOVÝ FONDANT
99,-

s ovocem a šlehačkou  (1,3,7 )