Vyberte si!
denní & víkendové menu
denní menu
14. – 18.7. 2025
11:00 – 14:00 hod. OBJEDNÁVKY JÍDEL DO MENUBOXŮ PŘIJÍMÁME POUZE DO 10:30 hod !!!
UPOZORNĚNÍ
VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.
P O D Á V Á M E P O U Z E
P O L E D N Í M E N U !!!
VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.
NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!
Pondělí 14.7.
Polévka : Vývar se zeleninou a masem a nudlemi ( 1,9 ) | |
1) Kuřecí plátek zapečený hermelínem, šťouchané brambory, tatarka ( 1,3,7 ) | 149,- |
2) Vepřové výpečky, červené zelí, houskový knedlík ( 1,3,7 ) | 159,- |
3) Mixgrill, dijónská omáčka, americké brambory ( 1,10 ) | 189,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 169,- |
5) Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka ( 1 ) | 249,- |
Úterý 15.7.
Polévka : Frankfurtská s bramborem a párkem ( 1,9 ) | |
1) Domácí karbanátek, bramborová kaše, rajčatový salátek ( 1,3,7 ) | 149,- |
2) Kuřecí nudličky s hlívou a jarní cibulkou ve smetanové omáčce, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 159,- |
3) Anglický roastbeef, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 189,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 169,- |
5) Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka ( 1 ) |
249,- |
Středa 16.7.
Polévka : Boršč ( 1,9 ) | |
1) Boloňské špagety, strouhaný sýr ( 1,3,7 ) | 149,- |
2) Kuřecí Cordon bleu, mačkané brambory s jarní cibulkou, míchaný salátek ( 1,3,7) | 159,- |
3) Vepřový gyros, zeleninová přízdoba s balkánským sýrem, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 189,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 169,- |
5) Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka ( 1 ) | 249,- |
Čtvrtek 17.7.
Polévka : Špenátová s vejcem ( 1,9 ) | |
1) Segedínský guláš, houskový knedlík ( 1,3,7 ) | 149,- |
2) Smažený sýr, vařené petrželkové brambory, tatarka ( 1,3,7 ) | 159,- |
3) Krůtí steak balený ve Schwarzwaldské šunce, česneková omáčka, pečené bramborové plátky ( 1,3,7 ) | 189,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 169,- |
5) Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka ( 1 ) | 249,- |
Pátek 18.7.
Polévka : Fazolová s klobásou ( 1,9 ) | |
1) Vepřové rizoto se zeleninou a kukuřicí, sypané sýrem, míchaný salátek ( 1,9 ) | 149,- |
2) Smažené česnekové řízečky z kotlety, šťouchané brambory, okurek ( 1,3,7 ) | 159,- |
3) Hovězí krk na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše ( 1,3,7 ) | 189,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 169,- |
5) Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka ( 1 ) | 249,- |
VÍKENDOVÝ TIP ŠÉFKUCHAŘE
12. – 13.července
+ výběr z jídelního lístku
Polévka
s bramborem a houbami ( 1,9 )
Hlavní jídlo
parmezán ( 1,3,7 )
vinaigrett, toust ( 1,7,9 )
Pivo a něco k němu :
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
Dezert :
s ovocem a šlehačkou (1,3,7 )