Vyberte si!

denní & víkendové menu

denní menu

9. – 13.9. 2024  

11:00 – 14:00 hod.  OBJEDNÁVKY  JÍDEL  DO  MENUBOXŮ  PŘIJÍMÁME POUZE  DO  10:30 hod !!!

 

UPOZORNĚNÍ

VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.

P O D Á V Á M E    P O U Z E     

P O L E D N Í   M E N U !!!

VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO  LÍSTKU

VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.

 

NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!

  Pondělí   9.9.   

Polévka :  Vývar se zeleninou a kapáním       ( 1,9 )
1)  Domácí sekaná se sázeným vejcem, vařené pažitkové brambory, čalamáda   ( 1,3,7 ) 145,-
 2) Vepřový závitek s balkánským sýrem a slaninou, hranolky, tatarka        ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Krůtí medailonky, grilovaná zelenina, opékané brambory, tatarka ( 1,3,7 ) 165,-

4)   Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 )

5)  Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky

165,-

249,- 

 

 Úterý  10.9.

Polévka :  Zelná s klobásou    ( 1,9 )
1)  Kuřecí roláda plněná špenátem, dušená rýže    ( 1,3,7 )         145,-
2)  Holandský řízek, bramborová kaše, okurek            ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Kuřecí steak se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky, tatarka       ( 1,3,7 ) 165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 165,-
5)  Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky 249,-

 

 

   Středa 11.9.

    Polévka :  Zeleninová jarní    ( 1,9 )
   1)  Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík        ( 1,3,7 ) 145,-
   2)  Cordon bleu, šťouchané brambory, tatarka     ( 1,3,7 ) 155,-
   3)  Vepřová kotleta v bramboráku, hranolky, míchaný salátek       ( 1,3,7 ) 165,-
   4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 165,-
   5)  Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky 249,-

   6) Kynuté švestkové knedlíky s rozpuštěným máslem, cukrem a perníkem  ( 1,3,7 )

130,-

 Čtvrtek 12.9.

Polévka  : Rajská s rýží   ( 1,9 )
1) Farmářské halušky se zelím, klobásou, slaninou, uzeným sýrem a petrželkou ( 1,3,7 ) 145,-
2)  Vepřová krkovice na portském víně, restovaná kořenová zelenina, bramborová kaše                ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Pečená uzená žebra  ( 350g ) s čerstvým křenem, hořčice, čalamáda, chleba ( 1,3,7 ) 165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 165,-
5)  Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky 249,-

 

  Pátek  13.9.  

Polévka  :  Pórková s vejcem   ( 3,9 )
1)  Ostré kuřecí špalíky, pažitková rýže    ( 1,3,7 ) 145,-
2)  Vepřové výpečky, jitrnicový prejt, Tuřanské kysané zelí, houskový knedlík                     ( 1,3,7 ) 155,-
3)  Kuřecí steak balený v parmezánu, hranolky, česnekový dip     ( 1,3,7 ) 165,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 165,-
5)  Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky 249,-

 

                                                    VÍKENDOVÝ   TIP   ŠÉFKUCHAŘE          

                                                                       7  –  8. září

                                                                                             

                                                                                     

 

 

Polévka

 

0,3 l POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY
79,-

s uzeninou a kořenovou zeleninou ( 1,9 )

Hlavní jídlo

 

300g HOVĚZÍ ROASTBEEF NA MIXU LISTOVÝCH SALÁTŮ
249,-

s cherry rajčátky, křen, dijonský dip, bagetrka  ( 1,3,7,10 )

250g PSTRUH NA BYLINKÁCH,
249,-

vařené brambory s pažitkou  ( 1,3,7 )

Pivo a něco k němu :

200g PIVNÍ SLÁMA
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

3 ks MLÁTOVÉ SILNÉ SLANÉ TYČINKY
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

Dezert :

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT
99,-

s ovocem a šlehačkou  ( 1,3,7 )