Vyberte si!

denní & víkendové menu

denní menu

14. – 18.7. 2025  

11:00 – 14:00 hod.  OBJEDNÁVKY  JÍDEL  DO  MENUBOXŮ  PŘIJÍMÁME POUZE  DO  10:30 hod !!!

 

UPOZORNĚNÍ

VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.

P O D Á V Á M E    P O U Z E     

P O L E D N Í   M E N U !!!

VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO  LÍSTKU

VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.

 

NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!

Pondělí   14.7.

Polévka  :  Vývar se zeleninou a masem a nudlemi     ( 1,9 )
1)  Kuřecí plátek zapečený hermelínem, šťouchané brambory, tatarka      ( 1,3,7 )  149,-
2)  Vepřové výpečky, červené zelí, houskový knedlík   ( 1,3,7 ) 159,-
3)  Mixgrill, dijónská omáčka, americké brambory  ( 1,10 ) 189,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 )  169,-
5)  Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka  ( 1 ) 249,-

 

Úterý 15.7.

Polévka :  Frankfurtská s bramborem a párkem  ( 1,9 )
1)  Domácí karbanátek, bramborová kaše, rajčatový salátek  ( 1,3,7 )  149,-
2)  Kuřecí nudličky s hlívou a jarní cibulkou ve smetanové omáčce, dušená rýže                     ( 1,3,7 )  159,-
3)  Anglický roastbeef, hranolky, tatarka   ( 1,3,7 ) 189,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 )  169,-

5)  Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka  ( 1 )

249,-

 

 

   Středa  16.7.

    Polévka  : Boršč    ( 1,9 )
1)  Boloňské špagety, strouhaný sýr         ( 1,3,7 ) 149,-
2)  Kuřecí Cordon bleu, mačkané brambory s jarní cibulkou, míchaný salátek         ( 1,3,7) 159,-
3)  Vepřový gyros, zeleninová přízdoba s balkánským sýrem, hranolky, tatarka  ( 1,3,7 ) 189,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 169,-
5)  Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka  ( 1 ) 249,-

 Čtvrtek 17.7.

Polévka  : Špenátová s vejcem     ( 1,9 )
1)   Segedínský guláš, houskový knedlík      ( 1,3,7 ) 149,-
2)  Smažený sýr, vařené petrželkové brambory, tatarka        ( 1,3,7 ) 159,-
3)  Krůtí steak balený ve Schwarzwaldské šunce, česneková omáčka, pečené bramborové plátky      ( 1,3,7 ) 189,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 169,-
5)  Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka  ( 1 ) 249,-

 

 Pátek  18.7. 

Polévka  : Fazolová s klobásou     ( 1,9 )
1)  Vepřové rizoto se zeleninou a kukuřicí, sypané sýrem, míchaný salátek     ( 1,9 ) 149,-
2)  Smažené česnekové řízečky z kotlety, šťouchané brambory, okurek     ( 1,3,7 ) 159,-
3)  Hovězí krk na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše    ( 1,3,7 ) 189,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 169,-
5)  Filovaný steak z nízkého roštěnce na mixu listových salátů a čerstvé zeleniny, bagetka  ( 1 ) 249,-

 

                                                    VÍKENDOVÝ  TIP  ŠÉFKUCHAŘE

                                                                    12. – 13.července

                                                                                                          +  výběr z jídelního lístku

                                                                                             

                                                                                     

 

 

Polévka

 

0,3l STAROČESKÁ KULAJDA
79,-

s bramborem a houbami     ( 1,9 )

Hlavní jídlo

 

300g BRAMBOROVÉ ŠPECLE SE SLANINOU, RESTOVANOU CIBULÍ, BYLINKAMI A SCHWARZWALDSKOU ŠUNKOU,
249,-

parmezán       ( 1,3,7 )

300g VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ V SEZAMOVÉ STROUHANCE NA MIXU LISTOVÝCH SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU,
289,-

vinaigrett, toust      ( 1,7,9 )

Pivo a něco k němu :

200g PIVNÍ SLÁMA
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

3 ks MLÁTOVÉ SILNÉ SLANÉ TYČINKY
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

Dezert :

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT
99,-

s ovocem a šlehačkou  (1,3,7 )