Vyberte si!
denní & víkendové menu
denní menu
9. – 13.9. 2024
11:00 – 14:00 hod. OBJEDNÁVKY JÍDEL DO MENUBOXŮ PŘIJÍMÁME POUZE DO 10:30 hod !!!
UPOZORNĚNÍ
VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.
P O D Á V Á M E P O U Z E
P O L E D N Í M E N U !!!
VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.
NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!
Pondělí 9.9.
Polévka : Vývar se zeleninou a kapáním ( 1,9 ) | |
1) Domácí sekaná se sázeným vejcem, vařené pažitkové brambory, čalamáda ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Vepřový závitek s balkánským sýrem a slaninou, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Krůtí medailonky, grilovaná zelenina, opékané brambory, tatarka ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky |
165,- 249,- |
Úterý 10.9.
Polévka : Zelná s klobásou ( 1,9 ) | |
1) Kuřecí roláda plněná špenátem, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Holandský řízek, bramborová kaše, okurek ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Kuřecí steak se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky | 249,- |
Středa 11.9.
Polévka : Zeleninová jarní ( 1,9 ) | |
1) Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Cordon bleu, šťouchané brambory, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Vepřová kotleta v bramboráku, hranolky, míchaný salátek ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky | 249,- |
6) Kynuté švestkové knedlíky s rozpuštěným máslem, cukrem a perníkem ( 1,3,7 ) |
130,- |
Čtvrtek 12.9.
Polévka : Rajská s rýží ( 1,9 ) | |
1) Farmářské halušky se zelím, klobásou, slaninou, uzeným sýrem a petrželkou ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Vepřová krkovice na portském víně, restovaná kořenová zelenina, bramborová kaše ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Pečená uzená žebra ( 350g ) s čerstvým křenem, hořčice, čalamáda, chleba ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky | 249,- |
Pátek 13.9.
Polévka : Pórková s vejcem ( 3,9 ) | |
1) Ostré kuřecí špalíky, pažitková rýže ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Vepřové výpečky, jitrnicový prejt, Tuřanské kysané zelí, houskový knedlík ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Kuřecí steak balený v parmezánu, hranolky, česnekový dip ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, žampionová omáčka, pečené bramborové plátky | 249,- |
VÍKENDOVÝ TIP ŠÉFKUCHAŘE
7 – 8. září
Polévka
s uzeninou a kořenovou zeleninou ( 1,9 )
Hlavní jídlo
s cherry rajčátky, křen, dijonský dip, bagetrka ( 1,3,7,10 )
vařené brambory s pažitkou ( 1,3,7 )
Pivo a něco k němu :
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
Dezert :
s ovocem a šlehačkou ( 1,3,7 )