O víkendu 27. – 28.ledna nabízíme zabíjačkové speciality :
Polévka : Zabíjačková černá a Ovarová světlá s chlebem
Hlavní speciality : 150 g Zabíjačkový guláš s chlebem
300 g Pečená jitrnice, Tuřanské kysané zelí, vařené brambory
200 g Vepřové výpečky, Tuřanské kysané zelí, houskový knedlík
150 g Řízečky z vepřové panenky v česnekovém láku, bramborový salát
Chuťovky k pivu : 120 g Škvarky v sádle, chleba
120 g Tlačenka s cibulí, chleba
Pivo : Sokolnický řezák ( Sokolnická 12° / Antonín tmavá 12° ) Akce 2+1
Zabíjačkové speciality přímo z kotle
V sobotu od 11 do 17 hod. nabízíme možnost ochutnávky zabíjačkových specialit přímo z kotle, kde se bude vařit černá zabíjačková polévka. Ve druhém kotli pak ovar, jazyk, ledvinky a plecko. K zakoupení budou jitrnice, jelita i tlačenka. K zahřátí se bude nalévat svařené víno a grog.