O víkendu 24. – 25. února zveme všechny milovníky smažených řízků do Pivovaru v Sokolnicích.
Víkendové menu:
Polévka : Boršč s hovězím masem a nočkem z kysané smetany ( 1,3,7 )
Nabídka řízků :
200g Smažený telecí řízek ( 1,3,7 )
200g Smažené česnekové řízečky z vepřové panenky ( 1,3,7 )
200g Smažená vepřová krkovička, naložená v hrubozrnné hořčici ( 1,3,7,10 )
200g Smažené krůtí řízečky, balené v parmezánové strouhance ( 1,3,7 )
200g Smažený sekaný řízek s čedarem ( 1,3,7 )
200g Smažený dančí řízek, balený v tymiánové strouhance ( 1,3,7 )
Přílohy :
200g Bramborový salát s majonézou ( 1,3,7,9,10,12 )
200g Vídeňský bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 )
200g Bramborová kaše ( 1,3,7 )
200g Mačkané brambory s jarní cibulkou a máslem ( 9 )
200g Vařené brambory s máslem a petrželkou ( 1,3,7 )
200g Farmářské brambory ( slanina, červená cibule, kukuřice, smetana )( 1,3,7,9 )
200g Pečené bramborové plátky
200g Hranolky steakové
Saláty :
100g Okurkový salát
100g Čalamáda
100g Sterilovaný okurek
Dezert :
3 ks Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou ( 1,3,7 )
AKCE 2+1 na pivní speciály FRANTI3EK ALE 11°, JULIE APA 11° , WALTER ALE 12°