Vyberte si!
denní & víkendové menu
denní menu
18. – 22.11. 2024
11:00 – 14:00 hod. OBJEDNÁVKY JÍDEL DO MENUBOXŮ PŘIJÍMÁME POUZE DO 10:30 hod !!!
UPOZORNĚNÍ
VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.
P O D Á V Á M E P O U Z E
P O L E D N Í M E N U !!!
VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.
NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!
Pondělí 18.11.
Polévka : Čočková s párkem ( 1,9 ) | |
1) Domácí sekaná se sázeným vejcem, vařené pažitkové brambory, čalamáda ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Smažené sýrové duo ( eidam + hermelín ), hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Kuřecí steak na rozmarýnu, pečené brambory s kukuřicí a červenou cibulí, česnekový dip (1,3,7) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, dijónská omáčka, pečené bramborové plátky ( 1,10 ) |
165,- 245,- |
Úterý 19.11.
Polévka : Asijská s kuřecím masem ( 1,9 ) | |
1) Kuřecí prsíčko zapečené šunkou a sýrem, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Hovězí nudličky Stroganof, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Vepřová krkovička na grilu, pikantní fazole se slaninou, americké brambory | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, dijónská omáčka, pečené bramborové plátky ( 1,10 ) | 245,- |
Středa 20.11.
Polévka : Zelňačka ( 1,9 ) | |
1) Francouzské brambory s uzeným masem a slaninou, zapečené sýrem, okurek ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Marinovaný krůtí steak s limetkovou omáčkou a koryandrem, hranolky ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Zvěřinový guláš zdobený cibulí a beraním rohem, bramboráčky ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, dijónská omáčka, pečené bramborové plátky ( 1,10 ) | 245,- |
Čtvrtek 21.11.
Polévka : Vývar se zeleninou, masem a nudlemi ( 1,9 ) | |
1) Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Špagety Pomodoro ( rajčatová omáčka, bazalka, česnek ) s kuřecím masem a parmezánem ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Anglický roastbeef, hranolky, tatarka ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, dijónská omáčka, pečené bramborové plátky ( 1,10 ) | 245,- |
Pátek 22.11.
Polévka : Farmářská s těstovinou a vejcem ( 1,9 ) | |
1) Kuřecí kung-pao, dušená rýže ( 1,3,7 ) | 145,- |
2) Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík ( 1,3,7 ) | 155,- |
3) Medailonky dvou barev s grilovanou zeleninou, šťouchané brambory, bazalkový dip ( 1,3,7 ) | 165,- |
4) Smažený vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) | 165,- |
5) Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku, dijónská omáčka, pečené bramborové plátky ( 1,10 ) | 245,- |
ODPOLEDNI TIP ŠÉFKUCHAŘE OD 14:00 hod.
PRO VELKÝ ZÁJEM DENNĚ DOPÉKÁME HUSÍ SPECIALITY | |
800g Pečená husí 1/4, bílé a červené zelí, houskový a bramborový knedlík + 0,4l Svatomartinského pivního speciálu ZDARMA ( 1,3,7 ) | 549,– |
180g Smažená husí játra, bramborový salát ( 1,3,7,9,10,12 ) 150g Burger s trhaným husím masem, rajčetem, okurkem a cibulí, bylinková majonéza, hranolky ( 1,3,7 ) |
270,- 259,- |
VÍKENDOVÉ „ŘÍZKOBRANNÍ“ V PIVOVARU
16. – 17. listopadu
Polévka
s hříbky ( 1,9 )
Hlavní jídlo
( 1,3,7 )
( 1,3,7 )
( 1,3,7 )
( 1,3,7 )
nakládaný v hrubozrnné hořčici, balený v sezamové strouhance ( 1,3,7 )
250g Bramborový salát 59,-
200g Vařené brambory s máslem a petrželkou 49,-
200g Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou 49,-
200g Bramborová kaše 49,-
200g Farmářské brambory s kukuřicí, červenou cibulí a slaninou 49,-
Pivo a něco k němu :
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
s česnekovým nebo nivovým dipem ( 1,3,7 )
Dezert :
s borůvkami a šlehačkou (1,3,7 )