Vyberte si!

denní & víkendové menu

denní menu

21. – 25.4. 2025  

11:00 – 14:00 hod.  OBJEDNÁVKY  JÍDEL  DO  MENUBOXŮ  PŘIJÍMÁME POUZE  DO  10:30 hod !!!

 

UPOZORNĚNÍ

VE VŠEDNÍ DNY OD 11:00 – 14:00 hod.

P O D Á V Á M E    P O U Z E     

P O L E D N Í   M E N U !!!

VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO  LÍSTKU

VÁM NABÍDNEME V ČASE OD 14:00 DO 21:00 hod.

 

NAINSTALUJ SI APLIKACI „QERKO“A ZAPLAŤ U NÁS BEZ ČEKÁNÍ !!!

  Velikonoční  pondělí   21.4.

Státní svátek  –  ZAVŘENO

 

Úterý 22.4.

Polévka :  Čočková s párkem     ( 1,9 )
1)  Kuřecí plátek zapečený šunkou a sýrem, hranolky, tatarka       ( 1,3,7 )  149,-
2)  Smažený hermelín, šťouchané brambory, míchaný salátek   ( 1,3,7 ) 159,-
3)  Vepřová kotleta na grilu, česnekové fazolky, pečené brambory, tatarka       ( 1,3,7 ) 169,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 )  169,-

5)  Marinované telecí medailonky, sladká kukuřice, americké brambory, barbecue majonéza 

249,-

 

 

   Středa 23.4.

    Polévka  :  Čínská s kuřecím masem a zeleninou    ( 1,9 )
1)  Pečené mleté masové koule, rajská omáčka, houskový knedlík 149,-
2)  Smažená kuřecí kapsa s poličanem a hermelínem, mačkané brambory s jarní cibulkou, česnekový dip   ( 1,3,7 ) 159,-
3)  Vepřová krkovička na grilu, pikantní fazole se slaninou, pečené brambory, zeleninová přízdoba     ( 1,3,7 ) 169,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 ) 169,-
5)  Marinované telecí medailonky, sladká kukuřice, americké brambory, barbecue majonéza  249,-

 Čtvrtek 24.4.

Polévka :  Selská s vejcem    ( 1,3,9 )
 1) Vepřové rizoto se zeleninou a kukuřicí, sypané sýrem, okurek       ( 1,3,7 ) 149,-
 2)  Krůtí prsíčko balené ve slanině, hranolky, česnekový dip      ( 1,3,7 ) 159,-
 3)  Zvěřinový guláš zdobený cibulí a beraním rohem, karlovarský knedlík        ( 1,3,7 ) 169,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,.7,9,10,12 ) 169,-
 5)  Marinované telecí medailonky, sladká kukuřice, americké brambory, barbecue majonéza  249,-

 

 Pátek  25.4. 

Polévka  :  Uzená s bramborem a kroupami

1)  Pivovarský flamendr se strouhaným sýrem, hranolky  ( 1,3,7 ) 149,-

2)  Trhané vepřové maso na cibulce, americké brambory, česnekový dip  ( 1,3,9 )

159,-

3)  Kuřecí prsíčko balené v parmezánu, pečené bramborové plátky, tatarka  ( 1,3,7 )

169,-
4)  Smažený vepřový řízek, bramborový salát  ( 1,3,7,9,10,12 )  169,-
5) Marinované telecí medailonky, sladká kukuřice, americké brambory, barbecue majonéza  249,-

 

ODPOLEDNI  TIP  ŠÉFKUCHAŘE       OD 14:00 hod.

230g   Konfitované králičí stehno na smetaně, karlovarský knedlík    ( 1,3,7)

150g   Marinované telecí medailonky, sladká kukuřice, americké brambory, barbecue majonéza                    ( 1,3,7 )

249,-

249,-

                                                       VELIKONOČNÍ  TIP  ŠÉFKUCHAŘE

                                                                               18. – 20.dubna

                                                                                                                  +  výběr z jídelního lístku

                                                                                             

                                                                                     

 

 

Polévka

 

0,3l ZELENINOVÝ KRÉM S BAZALKOVÝMI KRUTONY
79,-

a pestem z medvědího česneku   ( 1,9 )

Hlavní jídlo

 

220g ( 1/2 ) JARNÍ BABY KUŘÁTKO SE ZELENINOVOU NÁDIVKOU
249,-

a špenátem, máslový hrášek, vařené brambory grenaile    ( 1,3,7 )

230g KONFITOVANÉ KRÁLIČÍ STEHNO NA ČESNEKU A TYMIÁNU,
269,-

dušený špenát, karlovarský knedlík    ( 1,3,7 )

Pivo a něco k němu :

200g PIVNÍ SLÁMA
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

3 ks MLÁTOVÉ SILNÉ SLANÉ TYČINKY
69,-

s česnekovým nebo nivovým dipem  ( 1,3,7 )

Dezert :

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT
99,-

s ovocem a šlehačkou  (1,3,7 )