logo logo
  • Akce / Aktaulity
  • O nás
  • Restaurace
    • Denní menu
    • Víkendové menu
    • Jídelní lístek
    • Nápojový lístek
    • Rezervace
  • Pivovar
    • Nabídka piv
    • Uvařte si pivo
    • Jak vaříme pivo
    • Exkurze
    • Historie
  • Ubytování
  • Zahrada
  • Fotogalerie
  • Kontakty
logo logo
  • Akce / Aktaulity
  • O nás
  • Restaurace
    • Denní menu
    • Víkendové menu
    • Jídelní lístek
    • Nápojový lístek
    • Rezervace
  • Pivovar
    • Nabídka piv
    • Uvařte si pivo
    • Jak vaříme pivo
    • Exkurze
    • Historie
  • Ubytování
  • Zahrada
  • Fotogalerie
  • Kontakty

Valentýnské menu: 12. - 18.2.

V týdnu od 12 do 18. února 2018 vás zveme na VALENTÝNSKÉ MENU. Podávat se bude: 
V týdnu od  12 do 18. února 2018 vás zveme na VALENTÝNSKÉ MENU. Podávat se bude:

Předkrm:
50 g Carpaccio z hovězího masa s rukolovým salátkem a bylinkovou bagetkou ( 1,3,7 )
nebo
120 g Salátek Caprese  ( 7 )

Polévka:
0,2 l  Hráškový krém s creme fraiche a parmezánovým krutonem  ( 1,3,7 )

Hlavní chod:
120 g Kachní prso se švestkovým krémem a ravioly s kozím sýrem  ( 1,3,7 )

Dezert:
1 ks  Čokoládový fondant s omáčkou z lesního ovoce  ( 1,7 )


Cena menu s předkrmem Carpaccio 380,- 
Cena menu s předkrmem Caprese 350,-  

Copyright © 2017 - 2019 Panský pivovar Sokolnice s.r.o.
WebDesign: GARRY Production & Dino