V týdnu od 12 do 18. února 2018 vás zveme na VALENTÝNSKÉ MENU. Podávat se bude:
Valentýnské menu: 12. - 18.2.
V týdnu od 12 do 18. února 2018 vás zveme na VALENTÝNSKÉ MENU.
Podávat se bude:
Předkrm:
50 g Carpaccio z hovězího masa s rukolovým salátkem a bylinkovou bagetkou ( 1,3,7 )
nebo
120 g Salátek Caprese ( 7 )
Polévka:
0,2 l Hráškový krém s creme fraiche a parmezánovým krutonem ( 1,3,7 )
Hlavní chod:
120 g Kachní prso se švestkovým krémem a ravioly s kozím sýrem ( 1,3,7 )
Dezert:
1 ks Čokoládový fondant s omáčkou z lesního ovoce ( 1,7 )
Cena menu s předkrmem Carpaccio 380,-
Cena menu s předkrmem Caprese 350,-
Předkrm:
50 g Carpaccio z hovězího masa s rukolovým salátkem a bylinkovou bagetkou ( 1,3,7 )
nebo
120 g Salátek Caprese ( 7 )
Polévka:
0,2 l Hráškový krém s creme fraiche a parmezánovým krutonem ( 1,3,7 )
Hlavní chod:
120 g Kachní prso se švestkovým krémem a ravioly s kozím sýrem ( 1,3,7 )
Dezert:
1 ks Čokoládový fondant s omáčkou z lesního ovoce ( 1,7 )
Cena menu s předkrmem Carpaccio 380,-
Cena menu s předkrmem Caprese 350,-